Моята количка

Общо
0 продукт продукта
0.00лв.
Продължи с пазаруването

Не е за шопинг терапия, не е магазинче за всякакви джунджурии и безсмислени вещи, наречени любезно подаръци, не е "денонощното на ъгъла" и не е точно магазин, макар че се продава всичко в него. :)

Името се роди само. Така че ето, Le Petit Кьоше е пред вас.

В основата на Le Petit Кьоше стои един 110-годишен производител на Фоа гра, Comtesse du Barry. Цялата му репутация е изградена върху този продукт и от него води началото семейният гурме бизнес. Днес, вече, можете да приготвите изключително изискана френска вечеря с тристепенно меню, за 40 минути, от стартера, през виното, до десерта, с техните продукти - изумително вкусно и изумително домашно!

Нещата започнаха да се подреждат около това изживяване - уникални ароматизатори и натурална козметика от остров Елба (Фабио, Киара и Марко ги правят на ръка), свещи, за които не сте чували, но никога няма да смените с други, когато ги опитате.

Винената листа набъбна, макар че се опитвахме да не е разточителна, а по-скоро интересна. Напоследък започнаха да изскачат идеи какво още искаме да споделим с вас, но това остава в частта "Изненади" на нашия сайт. Ако решите да получавате известие за тях по мейла, обещаваме да е кратко, интересно и да няма реклами, и СПАМ, честно!

Екипът ни е малък, чудесен и много добре подготвен. От него можете да получите добър съвет и усмивка. Ако ви хареса, сигурно, и ще се видим, привечер, на чаша вино, на улицата отпред.

Le Petit Кьоше е нашият личен избор от неща, които са с традиция, тероар и високо качество, който споделяме с приятели.

Чакаме ви на ъгъла на ул.Оборище и ул.Васил Априлов в Le Petit Кьоше.


 

Зорница и Марко Стойчеви

Сайтът използва "бисквитки". Научи повече
Приемам (затвори)
Сайтът използва "бисквитки". Научи повече
Приемам (затвори)